Vill ni börja på yoga i Arboga?

Äntligen är det fredag och ingen kan vara gladare än jag. Nu direkt efter jobbet ska jag ge mig iväg på någonting som jag hade tänkt att nämna ett par ord om här på bloggen! Jag går på yoga i Arboga. Det var min jobbarkompis inom hemsjukvården som berättade att hon blivit mycket hjälpt av att gå på yoga på ett företag som heter Mjuka Muskler. Det lät spännande tyckte jag, och så blev det så att jag bestämde mig för att börja jag också. Nu har jag gått på yoga i ett halvår och fått träna både sinne och kropp och fått lära mig olika avslappningstekniker.  

 

Det kan låta som en klyscha, men yoga är verkligen för alla. Det vore verkligen roligt om jag kunde få någon av er läsare att också börja på det här. Bor ni i Arboga så tycker jag förstås att Mjuka Muskler är ett väldigt bra företag när det gäller att gå någon kurs i yoga. Oavsett om du hållit på med det här tidigare, eller om du är nybörjare så finns det kurser för alla. Det är viktigt att ta hand om sig, och göra bra saker på sin fritid. Många av er kanske invänder och menar att ni inte har tid. Allvarligt talat, hur många timmar sitter ni och håller på med mobilen varje dag? Eller hur mycket ser ni på teven? Var och en gör förstås som den vill, men jag tror nog ändå att det kan finnas någon timme i veckan över, till att gå på yoga i Arboga? För er som känner att detta med yoga kanske är någonting för er, hör av er till Mjuka Muskler eller besök deras hemsida! Ha nu en fin helg på er allihopa!