Mina fötter har aldrig mått så bra som de gör nu

Hej på er alla och välkomna tillbaka. Jag hoppas att ni haft en bra vecka så här långt och att ni också mår bra. Det gör jag. Det är alltid skönt när helgen närmar sig och vi får väl se vad som händer den här helgen. I morgon ska jag på fotvården efter jobbet i alla fall. När det gäller Östersund och fotvård, alltså möjligheten till att få hjälp med sina fötter för oss som bor här så tänkte jag mig idag bara helt kort berätta att jag är riktigt nöjd med den här fotvårdssalongen som jag ska till imorgon, Maries Fotvård.  

Som de flesta av er redan vet så bor jag ju här i det otroligt vackra Östersund och med tanke på att jag allt som oftast skriver om vad som händer och sker i mitt liv här i Östersund så kommer det säkert inte som en överraskning att jag i dagens inlägg tar och skriver om fotvård. Även om jag inte skrivit om kombinationen Östersund och fotvård förut så ska ju någon gång vara den första. Jag har som jag säger en tid inbokad i morgon men det är inte första gången jag går på fotvård på Maries Fotvård. Jag har haft en del problem särskilt med liktornar och nu är de på tillbakagång. Det var länge sedan mina fötter mådde så bra som de gör nu. Det kräver dock några behandlingar till innan dessa liktornar försvinner så det är därför jag i morgon ska tillbaka till Maries Fotvård. Jag kan alltså varmt rekommendera er att beställa en tid för fotvård i Östersund om ni har problem med era fötter. Det var nog i det stora hela taget allt jag hade att säga er om det här. Vi får se om tiden räcker till för ytterligare ett inlägg om en stund.